Jammertal Borvacsora 2017.04.02.
A Thermal Hotel Visegrád (www.thv.hu) áprilisi borestjén ezúttal a villányi Jammertal Borbirtok nedűit állították az este középpontjába, melyeket Szabó Kata Veronika, a borbirtok főborásza mutatott be a vendégeknek. A chef párbajon Ölvedy Balázs, a budapesti Brasserie & Atrium chefje vette fel a küzdelmet a szálloda chefjével, Ványi Lászlóval. A párbajt nagyon szoros versenyben Ványi úr nyerte az 1. főétellel.
Vendégeink fogadására:
Jammertal Rozé ’16
Fogadó falatka: Epres sajtkrém
Menüsor:
Jammertal Kékfrankos ’11
Hideg előétel: Fekete szedres libamáj zserbó
Jammertal Cabernet Sauvignon ’11
Meleg előétel: Kávés kacsamell kukorica pudinggal és mézes céklával
Wunderlich Glória ’11
Főétel 1: Szegfűszeges őzcomb szeletek lilakáposztával töltött burgonyával és sült almás paszternák pürével
Főétel 2: Szarvas gerinc kucsmagombával töltött raviolival, ropogós hajdinával, körtével és kávéval
Koh-I-Noor Cabernet Franc ’11
Desszert: Étcsokoládé torta vörösboros áfonyaraguval, karamell kosárka